• Hallo Bezoeker, Het is ons opgevallen dat je nog geen bericht gemaakt hebt! Waarom neem je niet even de tijd om jezelf voor te stellen en nieuwe vrienden te maken.

Recente Inhoud door sandervdw

 1. S

  Welke film hebben jullie zopas gezien?

  I know, dat was de reden dat ik ze nog eens allemaal heb opgezet (en omdat ze ondertussen beschikbaar zijn op Netflix, al is Revolutions wel enkel in 2.0 o_O)
 2. S

  Welke film hebben jullie zopas gezien?

  Ik heb ze onlangs ook alle 3 nog eens gezien. Ik blijf het toch topfilms vinden. De voorbije weken nog eens alle Star Wars films gekeken ook, nu klaar voor de nieuwe + the mandelorian!
 3. S

  Aankoop beamer

  Dat is zo'n typische "beginner"-fout, mensen hebben de neiging om hun scherm (idem voor tv trouwens) veel te hoog te hangen. Dat kijkt lastig omdat je continu uw nekspieren moet opspannen om te kijken.
 4. S

  Aankoop beamer

  2e Hands Sony projector. Rond die prijs zit je al zeker met HW55ES en misschien zelfs een HW65ES. Dat zijn (imo) de beste Full HD projectoren die je kan vinden.
 5. S

  Home assistant

  Wat wel handig is, is wanneer je een "patroon" hebt als je naar het werk vertrekt. Als hij dan dit patroon herkent en dan even checkt of er een afvalophaling is, kan bvb het licht in de garage even knipperen. Dan heb je een reminder "vlak voor het te laat is".
 6. S

  Raad de film van volgend fragment!

  Doet me denken aan Starship Troopers
 7. S

  Welke film hebben jullie zopas gezien?

  Taxi Driver (1976). Op zich geen slechte film, maar hij lijkt me wel énorm gehypet door Jodie Foster en Robert De Niro als jonge acteurs. De opbouw gaat toch echt wel heel traag in die film.
 8. S

  Je huis slim maken. Hoe begin je er aan?

  Die zijn gewoon via het domotica-systeem (mijn domotica-systeem heeft een interface naar OpenHAB). De broadcast functie, agenda, ... gebruik ik wel vaak. Maar daarvoor heb je eigenlijk geen andere applicaties voor nodig. Boodschappenlijstje is een lastige, Google gebruikt daar een eigen...
 9. S

  Je huis slim maken. Hoe begin je er aan?

  OpenHab en Home Assitant zijn inderdaad alternatieven van elkaar. Het verschil is vooral de manier van "coderen". Beide draaien op een Synology NAS of Raspberry Pi. Functioneel (als in "wat ze doen") is er weinig verschil. Ik gebruik een Home mini in de bureau en een Onkyo G3 in de...
 10. S

  Je huis slim maken. Hoe begin je er aan?

  Als je het over een verbouwing hebt, lijkt het mij inderdaad het makkelijkst om te beginnen met Home Assistant of OpenHAB en dan bij elke aankoop kiezen voor een product dat ondersteunt wordt. Het nadeel daarvan is dat het niet zo makkelijk is om uw schakelaars daar op gekoppeld te krijgen. Met...
 11. S

  Google home

  Mijn deurbel is gewoon een knop ;). De camera is een losse IP-camera. Dus los van de deurbel die de "stream" zou moeten triggeren, is het gewoon niet mogelijk om een mjpeg beeld te streamen naar zo'n hub. Terwijl dat een standaardfunctionaliteit had moeten zijn.
 12. S

  Google home

  Dat is exact wat ik bedoel, het werkt met een Ring, maar er is technisch geen enkele reden waarom Google niet gewoon de mogelijkheid voorziet om het beeld van die IP-cam op te halen. En dat is echt een functionaliteit die ik nog wat mis, een soort "generieke" action die je zelf wat kan invullen.
 13. S

  Gaming Geforce now cloud-gaming

  Ja, ik gok dat Stadia ook gewoon op de oude shield komt. Nvidia is 1 van de weinigen die Android TV goed heeft geïntegreerd imo. Uiteindelijk is dat gewoon een héél goeie streamingbox die buiten films/series ook games kan streamen.
 14. S

  Gaming Geforce now cloud-gaming

  Momenteel Ancestors en Skater XL. Binnenkort komt RDR2 uit (en ik heb geen PC die dat vlot draait) en dat ben ik ook van plan zo te spelen. Maar ik ben echt wel eerder een "casual gamer", ik gebruik GeForce Now omdat dat toevallig al op de Shield beschikbaar was.
 15. S

  Gaming Geforce now cloud-gaming

  Ik gebruik Geforce Now al wel een tijdje, en dat werkt eigenlijk wel goed. Zowel op de Nvidia cloud(=Geforce Now) als lokaal streamen (=GameStream). Op de cloud kan ik in elk geval gewoon 1080p in ultra-kwaliteit gamen. Er zal ongetwijfeld wel meetbare inputlag etc zijn, maar voor de manier...