• Hallo Bezoeker, Het is ons opgevallen dat je nog geen bericht gemaakt hebt! Waarom neem je niet even de tijd om jezelf voor te stellen en nieuwe vrienden te maken.

Recente Inhoud door Sphinkx

 1. S

  Slimme stopcontacten

  Als je elektriciteit uitvalt ga je in ieder geval weten waar eerst te kijken...
 2. S

  Slimme stopcontacten

  Ik zou het niet doen...
 3. S

  Usenet

  Black Friday komt er aan en ik had graag een Usenet account gehaald tijdens die periode. Iemand tips en welke te vermijden? Ik dacht aan Tweaknews of Eweka. Ik heb een voorkeur van jaarabo boven het aankopen van blocks.
 4. S

  Slimme stopcontacten

  Ik ga mij gewoon zo’n Hue kopen voor mijn kerstboom. Heb er al eens van die chinese gekocht via 1dayfly maar dat is zijn geld niet waard. Dus binnenkort zal dit een testje zijn. Daarna zie ik wel of ik er extra koop..
 5. S

  Google home

  Maar dat is de oude volgens mij?
 6. S

  Sport Topic

  Hmm. Zoveel wil ik er zeker niet aan geven. Max ligt rond Venu..
 7. S

  8 TRUE ALR screen paints

  Plakker met de hand of machinaal? Indien met de hand zal hij het perfect kunnen maken. Indien niet heb ik lichte twijfel..
 8. S

  Sport Topic

  Het is de Venu waar ik ook mijn oog op heb laten vallen. Ik sport niet zoveel. Wekelijks squash en wat wandelen. Jaarlijks gaan skiën. Maar dat is allemaal geen probleem voor de Venu. Nadeel is dat het de eerste Garmin met een oled is. Blijkbaar is hun software nog niet 100% op punt hiervoor...
 9. S

  Sport Topic

  Welke horloge?
 10. S

  War of the worlds

  Beter de kostbare tijd aan iets anders spenderen dan...
 11. S

  Unraid Topic

  Ok. Ongeveer hetzelfde dus als een parity check.
 12. S

  Unraid Topic

  Maar veronderstel dat die parity check vergelijkbaar is met die BTRFS data scrub is. Wat is het nut om dit te doen? Bij mij is het +/- 24u. Dat is wel lang vind ik maar dat komt door de grote hoeveelheid data in combi met een 8TB parity denk ik.
 13. S

  Unraid Topic

  Doen jullie een scheduled Parity Check? Ik niet omdat dit redelijk lang duurd... Resultaat van gisteren/vandaag. De vorige keer was 114 dagen geleden. Last checked on Sun 10 Nov 2019 01:29:27 PM CET (today), finding 0 errors. Duration: 22 hours, 48 minutes, 32 seconds. Average...
 14. S

  Je ergernissen van vandaag

  Yep. Gisteren was die nog 190 op .de
 15. S

  Je ergernissen van vandaag

  Dat mis ik soms ook... Die zijn er natuurlijk wel. Maar je moet daarvoor eerst via het tochscreen naar het 3de scherm gaan.